Torrons

Músic

Xocolata belga 60% , xocolata Blanc, pinyons, cacauet,quicos, anous, festuc,ametlla marcona, avellanes,taronja confitada, cirera i melo.

Torró cremós d’avellana

Trufat d´avellana amb crema de cacauet i trossets d´avellana amb cruixent de fruita la passió liofilitzada.

Torró de neula

Cruixent de neula amb una trufa de xocolata belga 60%.

Torró de quicos

Cremós de xocolata cacauet i ametlla amb quicos torrats amb oli d’oliva i sal maldon.

Torró de ametlla marcona

     Taronja confitada i ametlla marcona extra amb xocolata de llet belga 40%.

Torró de cacauet i passió

     Trufat de xocolata negra belga 60% amb cruixent de cacauets amb interior de fruita natural de la passió.

Torró de gerds

Xocolata negra belga 60% i fruita de gerds amb un toc de festuc.

Torró de coco

Cremós de coco banyat amb xocolata negre belga 60%.

Torró de xixona artesa

Farcit de Xixona, granet d’ametlla, i xocolata negra belga 60%.

Torró de marc de cava

Cremós de marc de cava cobert de xocolata negra.

Torró de trufa amarga 70%

Torró molt intens de xocolata.

Torró de whisky

Trufa de whisky amb xocolata negra belga 56%.

Torró de canyella

Trufat de xocolata infusionada amb canyella i un cruixent de canyella.

Torró de Irish Coffee

Meitat de xocolata amb cafè liofilitzat i l’altra meitat de trufa de whisky.

Torró de Taronja&cointreau

Crema de xocolata de llet amb cointreau i cabell de taronja confitat.

Torró de crunch&gerds liofil.litzada

Cruixent d’ arròs inflat i gerds liofil.litzats.

Torrons tradicionals