Individuals

Mango xocolata

Cremós de mango amb mousse de lactee 40% i cruixent de neula._MG_5219

Taten

Taten de pera amb una galeta aromatitzada de lavanda._MG_6366

Eclair

Crema de xocolata de gerds guanaja Valrhona 70% i cruixent._MG_6351

Formatge

Mousse lleugera de formatge amb coulis d’aranyons gerds liofilitzats i galeta crumble.


Bola de xocolata

Xocolata cruixent amb una mousse de xocolata de llet jivara i crambel._MG_6372

Sacher

Tot xocolata 60%._MG_6592

Llimona

Llimona natural._MG_6594

Crema catalana

Crema i melindros._MG_6601


Emborratxat

Mmmmmm…._MG_6602

Clàssic Braçet

Nata trufa crema.

Intens xocolata

Nata trufa crema._MG_6714ok

Cherry and cheese

Mousse de cirera amb interior de formatge i toffee de cirera pasta brisa ametllada._MG_6717


Lemon Pie

Pasta breton amb crema de llimona i merengue.

Sara Clàssica

Sara ametllada._MG_6725

Mil fulles

Full elaborat amb mantega amb crema chantilly.

3 Xocolates


Tiramisu

Clàssic italia._MG_7157

Pasta Filo

Crema de xocolata 70% avellanes i gerds naturals.

Tartaleta

Tartaleta amb fruita del temps._MG_7166